-->

2011/06/19

Being single used to mean that nobody wanted you. Now it means you're pretty sexy and you're taking your time deciding how you want your life to be and who you want to spend it with.

DSC01385

//farkkupaita - Levi's//toppi - Seppälä//farkut- Leopard//

 Täs oli vähän tään päivän asua.:) Näissä kuteissa käytiin siis äitin kans pyörähtämäs sjoella. Tai siis me oltiin siellä monen monta tuntia, jonka seurauksena mun jalat on nyt kyllä ihan käyttökelvottomat. :P Niin no, olihan mulla jalassa mun gladiaattorikiilakorot ja viimeksi käytin minkäänlaisia korkoja 4. päivä, joten ehkä sekin oli yks syy... Päälläni oli kuitenkin yks mun suosikkipaidoistani, äidin tai iskän vanha farkkupaita. Tuo on siis ihan aito Leviksen paita, eli ihan laatukamaa mulla oli päälläni.(; Mulla on kuitenkin enemmän farkkuja kuin nuo kahdet tummansiniset, vaikka ne kyllä koko ajan täällä blogin puolella esiintyykin. Tai siis vaan yhdet punaiset käyttöfarkut näiden lisäksi, hups. Olishan mulla toki yhdet pienet farkut, yhdet hajonneet farkkuleggarit ja yhdet vaaleansiniset, jotka ovat muuten ihan kelpo farkut, mut mun jalat näyttää niissä välillä ainakin aika kauheilta. :s Onneks mä ostan syksyllä mustat farkut! <3 Niin ja jouluna vähän paremman näköiset vaaleat farkut, jotka imartelee mun jalkojani enemmän.

DSC00956
DSC00958

Hih, nuo hirvet ei näy kovin hyvin noissa kuvissa, mutta siellä ne kuitenkin on! Muuta mun elämään ny ei oikeen kuulu... En mennytkään eilen sjoella kaverini kanssa, joten joten me tehdään varmaan huomenna tai täs ihan lähipäivinä jtn yhes, ku ei olla ainakaan viikkoon tavattu. :P Äsken sain lähetettyä mun sedällä mun serkun YO-juhlan kuvat ja huomenna vois aloittaa eilisen jalkapallopelin kuvien muokkaamisen.

Eipä täs oikee sitten mitään muuta.:) Tänään pitäis tulla vielä yks postaus ja sit huomenna mä esittelin tään päivän ostoksia, vaikka kovin suuri ne ei ollu! Mut mut moido.

6 kommenttia:

 1. Tosi kivoja kuvia ja nättinä oot taas ! :-)

  http://kissesfrommonika.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Tykkään sun hiuksista kyllä tosi paljo! :)

  VastaaPoista
 3. ansku; voi kiitoksia ny tosi paljon!(:

  VastaaPoista
 4. sullahan se vasta ihana tukka onkin!! :-)

  VastaaPoista

Kamera:
Sony Alpha 65
Minolta AF 70-210mm/F4.5-5.6
Sony DT 30mm/F.2.8 MACRO SAM
Sony DT 50mm/F.1.8 SAM
Exakta DPZ 38AF

Free Gray Glitter Pointer Cursors at www.totallyfreecursors.com